SKORPIONSOL

Freestylemiddag som blev wow

Som ni märker är det oftast, nästintill alltid, jag som lagar middag i huset. Detta för att jag älskar det! Men ibland har en idétorka och ibland värsta flow! Senaste dagarna har varit flowflowflow och det är sååååå roligt! Idag gjorde jag lite ditt som datt som blev ett litet buffébord, underbart gott! 

Ungefär detta var innehållet, samt lite till
På bordet fanns bland annat rökt skinka för köttätarna, och kräftstjärtar för fuskvegetarianen och ja, de som gillart. Hedvig tryckte nävar med såna, hon älskade!
Lite physalis för sötma, lite gurka och paprika för att snälla till smaken i munnen
Syrlig kräftceviche och romröra med gräslök mm
Bröd stekt i mängder med smör och vitlök samt champinjoner med Philadelphia-örter-fyllning och lite prästost. Smaskens

Plockade även fram mjuka tunnbrödet mamma köpte på mysiga julmarknaden vilket smakade precis så som en hoppas när en köper sånt på stånd. Älskar middagen och älskar dagen. Som pricken över i:et verkar Hedvig somna alldeles gott själv i sin säng nu efter bad och bok. Hedvig kör lite 50/50 gällande sömnen. Somnar själv med välling ibland och vill att en ska sitta bredvid till hon somnar andra stunder.

Nåväl, bra lördag! Nu vilar jag kroppen i soffan medan mor och Pär arbetar och packar! ??❄️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats