SKORPIONSOL

BF: BARNFRITT

Vilken otroligt annorlunda känsla det var att komma hem till huset igår med min sambo, men utan våra två barn. Steg innanför dörrarna och var liksom redo att stoppa en springande tvååring för att ta av henne skorna, men nej ingen tvååring var med, inte heller en bebis som är överless på sitta i sin stol. Bara jag, Pär och våra mat- och Ikea-kassar!

Det kändes såååååå otroligt märkligt men också så härligt att en hel kväll och natt vara HEMMA utan barnen. Det är inte klokt vad produktiva småbarnsföräldrar är när de får lite tid över; det insåg vi igår. En är liksom van att minsta minut över kunna passa på att ”tvärplocka ur diskmaskinen” och vi hade samma flow i oss fast barnen inte behövde oss, och blev klar med allt Ikea-fix rekordsnabbt. Jag ba ”hmm vad är klockan?” Trodde typ 20, men den var inte ens 18. Haha. Så det har varit otroligt skönt att få undan såna saker direkt, plocka undan julen ordentligt osv och därefter, istället för att lägga barnen; göra tacos, äta framför en påbörjad serie och bara maraton-se utan stress över en tidigt morgondag eller ”en kanske tuff natt med Ebba”. Sjukt sjukt. Så otroligt tacksam över denna möjlighet, vi har en stor släkt och många vänner som omringar oss och som så gärna har våra barn ibland, och vi laddar upp våra batterier och längtar ihjäl oss nu efter att få träffa dom små liven igen ❤️

Men först. Vakna till. Sov till hela 08… haha. Tänkte ändå kanske MINST 09 men inte det. Nu ska jag gå ner till vårt ”nya” kök och koka kaffe, ägg, fixa en god frukost som vi kan förtära…. FRAMFÖR TVN ha!:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats